osszezarva hajdu peterrel

Mindenki megnyugodhat idén is lesz Összezárva Hajdú PéterrelA műsor egyik első vendége Gáspár Laci lesz majd a hamarosan börtönbe vonuló VV Aurelio után ugyanis az ő neve és arca villant fel a tévés telefonján amíg ő az igazak álmát alussza a beharangozó videóban. Látta már pizsamában Hajdú Pétert.


A Luxusfeleseg A Lifetv Osszezarva Hajdu Peterrel Cimu Musoranak Vendege Volt A Konnyei Akkor Eredtek El Amikor Elvesztett Gyermekeirol Beszelt Elete Legna In 2021

Sokan azon csodálkoztak hogy talpon vagyok - Hajdú Péter ezúttal Csutival zárja össze magát aki aki őszintén beszél örömeiről veszteségeiről és zátonyra futott házasságáról is.

. A csatorna mai hétfői Instagram-bejegyzéséből amire a 24hu bukkant az is kiderül kik lesznek a február 25-én folytatódó Összezárva Hajdú Péterrel negyedik évadának vendégei. Február 25-én 22 órakor. Péntek este folytatódik a Life TV-n az Összezárva Hajdú Péterrel amikor is Szabó András Csuti lesz a vendég.

Látta már pizsamában Hajdú Pétert. Csuti mesélt az utóbbi idők tragédiáiról arról hogy akkor tört először össze amikor papája meghalt ott elveszett valami. Csutira tragédiák sora zúdult.

Látta már pizsamában Hajdú Pétert. A múlthéten derült ki hogy újraindul az Összezárva Hajdú Péterrel című beszélgetős műsor. Országszerte közterületi reklámplakátokon kezdte el hirdetni a nemrég tulajdonosváltáson átesett Life TV hogy új évadot kap az Összezárva Hajdú Péterrel című reality-je.

Most kiderül hogy milyen az amikor barátai ismerősei ugranak fel hozzá egy kis kötetlen együttlétre. Most kiderül hogy milyen az amikor barátai ismerősei ugranak fel hozzá egy kis kötetlen együttlétre. Akkor már tudni lehetett hogy Aurelio Gáspár Laci és Csuti is a vendégek között lesz mára azonban teljessé vált ez a listaAz összezártságot mellettük vállalta.

Most kiderül hogy milyen az amikor barátai ismerősei ugranak fel hozzá egy kis kötetlen együttlétre. Hamarosan a nézők is láthatják Aurelio egyik utolsó a börtönbe vonulása előtt készült interjúját.


Pin On Kerteszkedes


Osszezarva Hajdu Peterrel Galambos Lajos Youtube Celebs Youtube Fashion


Pin On Csirke

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel